reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Sarımsaklı Tavuk Tarifi

Yazar fotoahmet 4 Mart 2018 Pazar 0 yorum

Sarımsaklı Tavuk Malzemeleri

  • 1/4 bardak zeytinyağı
  • 3 diş ezilmiş sarımsak
  • 1/4 bardak galeta unu
  • 1/4 bardak parmesan peyniri
  • 4 parça tavuk göğsü

Sarımsaklı Tavuk Nasıl Yapılır?

  • Fırını 200 derecede ısıtın.
  • Bir tavada sarımsakları zeytinyağı ile soteleyin.
  • Yağ ve sarımsakları geniş bir kaba aktarın.
  • Ayrı bir kapta galeta unu ve parmesanı karıştırın.
  • Tavukları önce zeytinyağlı karışıma, daha sonra galeta unlu karışıma batırın.
  • Tavuklar kızarana kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.

Hiç yorum yok: